Ring til os
 65 99 10 06

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring er i dag næsten et krav ved hver eneste opgave, og da vi var nogle af de første i branchen med et egentligt kvalitetssikringsystem, står vi i dag stærkt med den know-how vi har, både med de praktiske og administrative sider på området.

Kvalitetssikringen, er udover at følge selve arbejdsprocessen, blevet en stor del af miljøområdet, hvor man her kan følge byggeaffaldet vej til deponeringsplads, råvarecentraler, genbrugslager eller lignende, dokumenteret på baggrund af køre-, veje- eller følgeseddel.


Dansk Nedbrydning ApS - et job for specialister

Nedbrydning

Nedbrydning er et job for specialister. Nedbrydning har i de seneste 10 år været i udvikling. En lang række nye opgaver er dukket op.

Betonknusning

I forbindelse med nedbrydning kan vi nedknuse materialer som beton, tegl, granit og asfalt med markedets mest støjsvage anlæg.

Miljøsanering

Er der miljøfarlige stoffer der skal fjernes, har vi det rigtige udstyr, og et dygtigt mandskab til disse opgaver.

Kvalitetssikring

Vi var nogle af de første i branchen med et egentligt kvalitetssikringssystem, så vi står i dag stærkt med den know-how vi har.

Galleri / Referencer

Se her nogle af de mange opgaver Dansk Nedbrydning ApS i årenes løb har udført. Vi har mere end 50 års erfaring.

Kontakt os

Kontakt Dansk Nedbrydning ApS for mere information og et tilbud på din næste nedbrydningsopgave.

Dansk Nedbrydning ApS  I  Kobbervænget 8  I  5492 Vissenbjerg  I  Tlf. 65 99 10 06  |  kgk@dansknedbrydning.dk  |  www.dansknedbrydning.dk